Als je 18 jaar bent of ouder dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts om je bij ons aan te melden.

De brief wordt of door de huisarts zelf naar ons gestuurd. Natuurlijk mag je ook zelf de verwijsbrief naar ons sturen of zelf naar ons brengen. Als we de verwijsbrief hebben ontvangen sturen we jou een aanmeldformulier om in te vullen en weer naar ons retour te sturen. Als dit formulier weer bij ons binnen is dan plannen we zo snel mogelijk een intakegesprek.

Als je nog geen 18 jaar bent dan kan de wijkcoach / jeugdregisseur van jouw gemeente je ook aanmelden. Het is belangrijk dat je je meldt bij het Jeugdloket van de gemeente waar je woont, of bij je huisarts. Voor de gemeente is het goed om te weten dat BCT een filiaal is van de WBJV. Met een verwijsbrief van de huisarts kan je je ook aanmelden, dan zullen wij de indicatie bij de gemeente aanvragen.

Wil jij, of je huisarts, de gemeente of andere betrokkenen eerst met ons overleggen dan kan dat natuurlijk altijd.

Je kan ons mailen via info@behandelcentrumtwente.nl  of bellen op 074-8701055.

Wachttijd

  • Door de vele aanmeldingen van afgelopen weken hebben wij helaas een aanmeldstop voor als je 18 jaar en ouder bent!
  • Er is wel ruimte voor diagnostiek en behandeling voor jongeren van 16 jaar. Voor aanmeldingen onder 18 jaar vragen wij om contact met ons op te nemen om te overleggen over de mogelijkheden.

De wachttijd voor intake is 16 weken
De wachttijd voor diagnostiek is aansluitend na intake.
De wachttijd voor start behandeling is afhankelijk van welke behandeling – aansluitend na intake of enkele weken wachttijd.