Klacht

Als je een klacht hebt over je behandeling, neem dan contact op met je persoonlijke behandelaar. Dan kijken we samen wat we kunnen verbeteren. Als dit niet tot een gewenst resultaat leidt, neem dan contact op met ons behandelcentrum via info@behandelcentrumtwente.nl. Een medewerker die niet betrokken is bij jou behandeling neemt dan contact met je op. Deze zoekt samen met jou naar een oplossing.

Vertrouwenspersoon

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met je behandelaar, kun je contact opnemen met een vertrouwenspersoon. Aan Behandelcentrum Twente is mevrouw Mieke Gondrie verbonden als vertrouwenspersoon. Je kan haar bereiken op telefoonnummer 06-82605478 of mail naar vertrouwenspersoon@stichtingwbjv.nl. Allereerst zal zij luisteren naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met jouw behandelaar.

Geschillencommissie Zorg Algemeen en Landelijk Meldpunt Zorg

Als je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht, dan kan je contact opnemen met de onafhankelijke klachtencommissie Geschillencommissie Zorg Algemeen.

Contactgegevens:
De Geschillencommissie Zorg Algemeen
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Ook kan je terecht bij Het Landelijk Meldpunt Zorg. Dit meldpunt geeft informatie en advies indien je een vraag of klacht hebt over de kwaliteit van zorg. Het meldpunt lost geen klachten op, maar helpt je wel verder. Zo informeren ze je over de mogelijkheden je klacht op te lossen, beantwoorden ze je vragen en helpen ze je met praktische tips. www.landelijkmeldpuntzorg.nl

Complimenten

We doen er alles aan om de samenwerking en behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Ben je tevreden over onze behandeling of wil je andere positieve feedback geven? Ook dit horen wij graag van je! Laat het je behandelaar weten of mail naar info@behandelcentrumtwente.nl